Bevallingsreportage

Fotograferen van de geboorte van Rayvèn Joshua

Een paar weken geleden heb ik voor het eerst een bevallingsreportage gemaakt in het ziekenhuis in Leeuwarden.  Het was nooit in mij opgekomen om een bevalling te gaan fotograferen. Maar omdat ik voor de tweede keer tante werd en mijn broer het vroeg de bevalling van zijn zoon te fotograferen dacht ik er niet eens bij na. Mijn zus en ik mochten bij de bevalling aanwezig zijn. Alleen dat al was heel speciaal. En omdat ik nou eenmaal fotografeer was het misschien wel leuk om foto’s te maken. Nooit had ik gedacht zo op te gaan in het moment van de bevalling. Het was intens om te zien en meteen ook vast te leggen. Af en toe heb ik mijn tranen moeten bedwingen om een goed beeld vast te leggen. Want er gebeurt zo veel, zo veel emoties komen er op het moment van de bevalling los.

Zelf heb ik natuurlijk ook twee gezonde dochters op de wereld mogen zetten. En ik weet het nog als de dag van gisteren. Daarom ook diep respect naar Alexandra hoe knap zij deze bevalling heeft doorstaan. Alexandra koos voor een bevalling in bad van http://www.birthpoolinabox.nl. De bevalling verliep goed en de baby kwam op een geheel natuurlijke manier in het water terecht en werd daarna direct op de borst gelegd.

Wil je meer informatie over een bevallingsreportage stuur dan een mail via: contact

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *