Bruiloft Tjalling & Neny

Een prachtige bruiloft in de Tùnmanswente in Cornjum

Vrijdag 14 juni 2019

*

*

Tjalling & Neny.

De dag begon voor mij in het huis van Tjalling en Neny. Ik vind dat altijd heel speciaal omdat ik de bruid en de bruidegom dan vòòr het trouwen nog zie en spreek. De spanning liep aardig op bij Tjalling. Hij kon eigenlijk niet meer wachten. Neny daarentegen was super rustig en heel nuchter. Zij was in haar ouderlijk huis. Ze deed rustig aan terwijl de rest van haar familie om haar heen draaide. Tjalling kwam haar ophalen in een prachtige witte trouwauto. Op dat moment regende het maar dat maakte niks uit. Neny en Tjalling straalden allebei van geluk toen ze elkaar zagen.

Neny is leerkracht in het basisonderwijs en wilde dolgraag naar de school waar ze werkte. De school had zich goed voorbereid op hun komst. Wat een onthaal! We gingen in alle groepen kijken en alle groepen waren versierd. Ze werden overladen met liedjes, tekeningen, vragen en knuffels.

Daarna ging ik met het bruidspaar naar de Tunmanswente. Een prachtige locatie waar zij in het bijzijn van familie en vrienden gingen trouwen. Ik heb daar echt wel even wat traantjes moeten laten, zo mooi vond ik het. De liefde tussen Tjalling en Neny is zo mooi.

*

Benieuwd naar de foto’s? Deze vind je hieronder :)

*

Meer informatie over de mogelijkheden?

*

Ga naar: Bruiloft fotografie