Een paar weken geleden was vriendin Froukje met haar dochtertje Lauren in de fotostudio te Stiens. Froukje  uit Leeuwarden wilde heel graag een cakesmash. We besloten er samen een project van te maken. Want daar houd ik van. Dit is namelijk de derde keer dat Froukje bij me is. Samen deden we inspiratie op via Pinterest. We kozen voor goud met roze. Froukje liet een rompertje bedrukken en koos de slingers en bestelde een taart. Helemaal op elkaar afgestemd. Ook Lauren had er zin in. Eerst mocht ze even proefdraaien want al die indrukken….slingers en ballonnen en ze was nog niet eens jarig!

Lauren deed het erg goed…alleen dat  smashen daar hield ze niet zo van. Voorzichtig likte ze aan de taart. Even wennen…. Voor de foto hebben we de taart zelf met beleid wat uit elkaar gehaald. Toen ze de heerlijke vulling zag begon ze er van te snoepen…en wij ook :) Heerlijk taart overigens en wat een vakwerk al die rozen erop.

Wil je ook een Cakesmash Stiens, in de fotostudio, of bij jou thuis?

Bel 0612775282 of ga naar de contactpagina voor de mogelijkheden.

Wat is een cakesmash?

Wanneer je kindje bijna jarig is vier je dit natuurlijk met een taart. Dat kan ook bij mij in de studio in Stiens. In de studio maken we er een feestje van. Jij bedenkt de kleuren voor de taart en de decoratie. Van te voren maak ik de studio klaar naar wens. Denk aan ballonnen, slingers, pompons, lampionnen, bloemen, mandjes, naambordjes, caketoppers, vlaggen etc. De taart wordt in het midden van de decoratie gezet en je kindje wordt bij de taart gezet. Dan is het afwachten wat er gebeurt en sta ik klaar met mijn camera om de eerste reactie vast te leggen. Dit zijn vaak fantastische plaatjes. Het ene kind begint meteen in de taart te wroeten, de ander steekt zijn/haar vinger in de taart en likt voorzichtig aan zijn of haar vingertje. Omdat het allemaal heel overweldigend is krijg je van mij van te voren de tijd om samen met je kindje te wennen aan de studioruimte. Voordat de taart neergezet wordt gaan we even een proefshoot doen.

Terug naar overzicht blogs