Fotografie

Ik was altijd al geïnteresseerd in fotografie. Tijdens de middelbare school kwam ik voor het eerst in een doka en mocht ik fotograferen èn ontwikkelen. Ik vond het toen nog heel technisch en ingewikkeld. De belangstelling voor fotografie ontstond pas weer na een verre reis in 2009. Toen ontdekte ik hoe leuk ik het vind. Na de geboorte van mijn dochters was ik niet meer te stoppen. In 2014 kocht ik mijn eerste professionele camera en na verschillende workshops, cursussen, zelfstudies en veel, heel veel oefenen was ik er. En schreef ik mij in bij de KVK.

Link naar Bruiloften in portfolio_entries

Veelzijdig en creatief

Mijn grootste passie is het fotograferen van mensen. Ik houd van werken in opdracht en luister goed naar de wens van de klant.

Als fotograaf ben ik veelzijdig, creatief en werk ik het liefst documentair. Ik vind het fijn om het echte leven vast te leggen zoals bij newbornshoot, bruiloft of gezinsshoot.

Documentair

Fotograferen geeft mij ook de kans mensen te leren kennen. Door documentair vast te leggen zoals bij bruiloften, pasgeborenen maar ook zakelijk vertel ik samen met jou een verhaal.

Kijk ook eens bij: Blogs

Link naar Zwangerschap en pasgeborenen in portfolio_entries
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *