Kinderfotografie op locatie

Snel contact

E-Mail: thereserijken@gmail.com
Telefoon: 06-12 77 52 82

29

Foto’s

Het fotograferen van kinderen vind ik zo ontzettend leuk om te doen. Ik kan van alles over mijzelf vertellen maar dat heb ik al gedaan in “wie ben ik “. 

Ik dacht dus dat het wel leuk zou zijn om hier een aantal reviews te plaatsen die zijn geschreven in google maps:

AlmaVellinga : “Super enthousiaste en goede fotograaf! Ik kan haar iedereen aanraden!

Marieke Venema: “Afgelopen oktober een shoot gehad. Erg tevreden over het resultaat. Therese stelde ons op ons gemak”.

Froukje Noordenbos: “Hele fijne relaxte sfeer en super mooie foto’s elke keer weer!

Janneke Kramer: “Super tevreden met alle foto’s die Therese heeft gemaakt. Ze wist mijn dochters prachtig te fotograferen. Binnen een week had ik alle foto’s al binnen!!”

Tessa Kramer: “Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn dochters en hondje! Ze weet de kinderen goed op hun gemak te stellen. Ze staat open voor ideeen en wensen van de klant wat ik al zeer prettig heb ervaren. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s💕

Hoe fotografeer ik kinderen:

Het liefst fotografeer ik kinderen in een bekende en vertrouwde omgeving. Waar ze lekker vrij kunnen zijn. Dit kan thuis zijn maar ook ergens anders. Als de vraag er is neem ik ook achterwanden en verlichting mee voor de meer statige foto’s. Maar kinderen op een bakje zetten…tja het kan, maar liever zie ik kinderen in een bos of op het strand of op een speelveld :) En daarvoor hoeft niet altijd de zon te schijnen, kijk maar eens tussen mijn portfolio hieronder. Let op:  (bij hele specifieke opdrachten zoals Fine-art is er altijd ruimte in de studio)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *