Styling fotografie in studio Stiens met Fardoussa

Naast alle fotografie opdrachten die ik krijg in mijn studio in Stiens zoals;   Familieshoot  Zwangerschap en pasgeboren–  en bijvoorbeeld  Portret vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd fotografie en styling te combineren. In plaats van de focus te leggen op verschillende posities, personen en omgevingen is het prettig om zo nu en dan de totale focus op 1 persoon te hebben. Zoals bijvoorbeeld een kind.

De laatste weken ben ik erg actief geweest met het opkrikken van mijn photoshop skills. Daarbij heb ik zo nu en dan wel modellen nodig om een en ander toe te passen. Een tijdje geleden benaderde ik een moeder in het zwembad. Ik zag daar een prachtig mooi meisje en vroeg de moeder of ik haar eens mocht fotograferen. De moeder bleek de gastouder te zijn maar al gauw kreeg ik contact met de moeder.  Zij was direct enthousiast.  Ik vroeg aan de moeder of ze haar dochter traditionele kleren wilde meegeven en zo geschiedde.

Hieronder de foto’s van Fardoussa:

Stiens / Fotografie/  Studio / Leeuwarden / Friesland