Bruiloft Hessel & Hester

Hessel en Hester zijn al jaren samen. Ze hebben twee  kinderen (en ook nog heel veel dieren) en wonen op een idyllisch plekje in Friesland. De wens om te gaan trouwen was er al lange tijd. Maar steeds kwam er iets anders tussen. Zoals bijvoorbeeld de kinderen, het huis of de zorg voor de dieren. En dat geeft ook niet want als je iets met heel je hart wilt, dan komt het vanzelf. En daarom trouwden Hessel en Hester op vrijdag 17 mei 2019 in  Leeuwarden. In het bijzijn van de naaste familie,  goede vrienden en natuurlijk de kinderen.

De eerste keer dat ik een bruiloft mocht fotograferen met jawel…een KOETS! Geweldig! En wat voor koets. Prachtig, ik had nog nooit zo’n mooie koets gezien. En dat paard daar was ik natuurlijk helemaal verliefd op. De koets was versierd met bloemstukken wat het plaatje helemaal compleet maakte.

Hessel en Hester zijn getrouwd in het stadhuis van Leeuwarden. Inmiddels voor mij een bekende locatie. Het bruidspaar betrad het Stadhuis via het bordes met rode loper. Hessel en Hester trouwden in de Oranjezaal. Het was een prachtige ceremonie en het bruidspaar en de kinderen zagen er prachtig uit.

Na de ceremonie vertrok het bruidspaar naar de  Koperen tuin waar de taart werd aangesneden en de eerste fles bubbels open werd gemaakt. Maar voor de borrel heb ik nog een fotoreportage  gedaan met het bruidspaar en de kinderen in de Prinsentuin.

Hessel en Hester bedankt voor het vertrouwen. Ik heb genoten van jullie dag,

Liefs,

Therese

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *