Bruiloft Juliën & Silvie

Juliën en Silvie hebben elkaar leren kennen op een festival.  Na deze vurige ontmoeting sloegen ze beide hun eigen weg weer in. Ze hadden allebei een nogal bewogen periode achter de rug en waren ze vooral bezig hun eigen leven weer invulling te geven.  Toch kon Juliën het niet laten om Silvie op te sporen. Dat ging niet makkelijk maar uiteindelijk heeft hij haar gevonden. Nu zijn ze een samengesteld gezin met 5 prachtige kinderen. Het is een feestje om naar ze te kijken. De liefde is sterk aanwezig en wanneer je naar ze kijkt begrijp je meteen dat dit zo heeft moeten zijn. Op vrijdag 19 juli trouwden zij in Gasselte in onze lieve vrouwekerk. Een prachtig wit kerkje op de rand van de hoge es gebouwd.

Daarna ging het feest door in het prachtige natuurgebied ‘t nije Hemelriek waar we de fotoreportage deden in het bos en op het strand. Wat een prachtige locatie voor een bruiloft. In het restaurant Hemelriek werd de taart aangesneden en ging het feest nog lange tijd door.

Juliën en Silvie ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar, van de omgeving Gasselte en van die heerlijke mosterdsoep in een broodje ;)

Liefs Therese

Kijk voor meet trouwblogs bij: Blogs

Of ga terug naar: Home

De laatste opmerking moet worden goedgekeurd.
4 antwoorden
 1. Silvie de Vries
  Silvie de Vries zegt:

  Lieve Therese,
  dank je wel voor jouw prachtige lieve woorden. Onze dag was perfect en jouw aandeel was daar in ook perfect. Van de manier waarop je bij ons thuis naar ons verhaal kwam luisteren tot aan de manier waarop je onze geluksmomenten wist vast te leggen met jouw fotocamera. Jouw uitstraling en aanwezigheid tijdens onze dag was warm, rustig, attent en liefdevol. Je begeleide ons geweldig tijdens de fotoreportage. Ik had aangegeven niet zo graag op de foto te gaan, maar heb daar geen last in ondervonden. Dank je wel voor alles!
  Lieve groetjes,
  Silvie & Juliën

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *