Werkwijze

Je wilt heel graag een fotoshoot. Maar hoe werkt dat eigenlijk en wat kan je verwachten? Hieronder lees je hoe ik te werk ga.

In de studio

In mijn studio aan huis is ruimte voor allerlei soorten fotoshoots. Tijdens de shoot laat ik af en toe wat foto’s zien, zodat je een beeld krijgt van jezelf en het resultaat. Ook leg ik uit wat ik aan het doen ben. Ik merk dat veel mensen dat prettig vinden. En heb je zelf suggesties en creatieve ideeën? Daar hou ik van! Samen komen we tot het beste resultaat.

Op locatie

Wil je graag een shoot buiten doen? Op een prachtige zonnige, juist koude of stormachtige dag? Heb je zelf ideeën of wil je dat ik een locatie uitzoek? Dat kan allemaal. We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek en gaan daar samen aan de slag.

Wat voor shoot wil je?

Babyshoot, bellyshoot, met het hele gezin, tienershoot, portret, loveshoot, generatieshoot. Ook shoots met dieren zijn mogelijk, mits ze goed naar hun baasje luisteren. Eigenlijk is alles mogelijk. Van tevoren geef jij aan wat je wensen zijn. Je mag mij voorbeeldfoto’s (Pinterest) sturen, of je vertrouwt volledig op mijn creativiteit. Bij shoots met baby’s of kinderen houd ik natuurlijk rekening met de spanningsboog en verschoon- en voedmomenten.

Het resultaat

Als fotograaf heb ik mijn eigen kijk op foto’s. Voor jou zijn diezelfde foto’s heel persoonlijk en het liefst kies je ze allemaal zelf uit. Gezien het aantal wordt dit lastig. En omdat ik tijdens de shoot af en toe wat resultaten laat zien, krijg ik al een indruk van wat jij mooi vindt. Daarna selecteer ik de foto’s die ik ga bewerken. Dit zijn tussen de 10 en 20 foto’s (afhankelijk van het soort shoot).

De bewerkte digitale hoge resolutie foto’s krijg je van mij via de mail of gebrand op een schijf. Deze foto’s kun je dan zelf op allerlei manieren af laten drukken. Natuurlijk wil ik je daarbij best wat advies geven. Je krijgt de foto’s ook in een lagere resolutie opgestuurd. Dan kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor social media zoals Facebook, Instagram etc. Heb je nog andere wensen? Ik hoor het graag.