De liefde voor fotografie

De liefde voor fotografie ontstond na een verre reis. Toen ontdekte ik wat een foto eigenlijk voor mij betekent. Na de geboorte van onze meiden was ik niet meer te stoppen. In 2014 kocht ik mijn eerste professionele camera en na verschillende workshops, cursussen en zelfstudie gooide ik mijn leven totaal om.

Mijn grootste passie

Mijn grootste passie is het fotograferen van mensen. Zoals ze zijn of net even anders. Ik houd van werken in opdracht en ben erg creatief ingesteld. Ik luister goed naar de wens van de klant.

Verder let ik heel erg op details en leg ik uit wat ik doe. Vaak hoor ik na een shoot: “Ik voelde me zo op m’n gemak bij jou.” Een fijne, relaxte sfeer vind ik daarom minstens zo belangrijk.

Een bepaald gevoel of moment nóg beter vastleggen

Fotograferen geeft mij ook de kans mensen een beetje te leren kennen. Naar ze te luisteren. Ze echt te zien. Want ik kom soms heel dichtbij en dat vind ik heel bijzonder.

Tegelijk kan ik daardoor een bepaald gevoel of moment nóg beter vastleggen. En overbrengen in de foto’s. Wanneer je op mij durft te vertrouwen, komen we samen tot de prachtigste resultaten.