Fascinatie voor fotografie

Ik was altijd al geïnteresseerd in fotografie. Tijdens de middelbare school kwam ik voor het eerst in een doka en mocht ik fotograferen èn ontwikkelen. Ik vond het toen nog heel technisch en ingewikkeld. De belangstelling voor fotografie ontstond pas weer na een verre reis in 2009. Toen ontdekte ik hoe leuk ik het vind. Na de geboorte van mijn dochters was ik niet meer te stoppen. In 2014 kocht ik mijn eerste professionele camera en na verschillende workshops, cursussen, zelfstudie en veel oefenen was ik helemaal hooked. Vanaf dat moment zag ik de wereld anders.

Mijn grootste passie

Mijn grootste passie is het fotograferen van mensen. Zoals ze zijn of net even anders. Ik houd van werken in opdracht en ben erg creatief ingesteld. Ik luister goed naar de wens van de klant.

Verder let ik heel erg op details en leg ik uit wat ik doe. Vaak hoor ik na een shoot: “Ik voelde me zo op m’n gemak bij jou.” Een fijne, relaxte sfeer vind ik daarom minstens zo belangrijk.

Een bepaald gevoel of moment nóg beter vastleggen

Fotograferen geeft mij ook de kans mensen een beetje te leren kennen. Naar ze te luisteren. Ze echt te zien. Want ik kom soms heel dichtbij en dat vind ik heel bijzonder.

Tegelijk kan ik daardoor een bepaald gevoel of moment nóg beter vastleggen. En overbrengen in de foto’s. Wanneer je op mij durft te vertrouwen en de ruimte geeft, komen we samen tot de prachtigste resultaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *